Aanbod

Bruidsstyling

Ben jij een ‘bride to be’? Gefeliciteerd!

Een Bruidsmake-up en een bruidskapsel bepalen een groot deel van je uitstraling.  Op jou grote dag wil jij er natuurlijk op je mooist uitzien. Ik kan je hierbij helpen en jou voorzien van bruidsmake-up en een bruidskapsel. Hieronder volgt hoe bruidsstyling eraan toe gaat.

Ongeveer 6 weken voor de trouwdag krijg je een proefsessie bij jou op locatie of bij mij in de salon. Tijdens de proef sessie bespreken we hoe jou dag eruit komt te zien, welke stijl jij voor ogen hebt en wat je wensen zijn voor je haar en make-up. Ik geef je hierbij mijn professionele advies en samen gaan we stap voor stap te werk, tot jij helemaal tevreden bent. Je blijft jezelf, maar dan op je mooist!

Tenslotte bespreken we de tijden en locatie waar jij klaargemaakt wilt worden op de dag van je bruiloft. Wil jij dat je familie of vriendinnen er ook mooi uitzien op jullie dag? Dan plannen we daar ook tijd voor in. 2 tot 3 uur werken we samen aan jouw proefsessie!

Op jouw trouwdag hoef jij je nergens zorgen om te maken, en kun je rustig genieten tijdens het beautymoment.

Daggasten

Wil jij dat je familie en/of vriendinnen er ook extra mooi uit zien op jullie dag? Of ben je zelf een daggast, en opzoek naar visagie & hairstyling? Maak dan snel een afspraak via het contact formulier.

Fotoshoot

Heb jij een leuke shoot geplant en wil je extra mooi op de foto’s staan? Ook daar kan ik je bij helpen!

We maken er gewoon een feestje van!

Wie weet tot snel!!