Stylist

Cobie Bakker

Hoi! Ik ben Cobie Bakker, getrouwd en mama van 3 kinderen. Ik woon op Urk en heb hier ook mijn salon. Ik heb in 2012 de opleiding visagie gevolgd bij Facefactsacademy in Heerenveen, gecombineerd met een cursus hairstyling. Na een aantal jaren in het vak werkzaam te zijn geweest was het lastig te combineren met mijn gezin met jonge kinderen en ben ik een aantal jaren uit zicht geweest. In 2022 pakte ik mijn penselen weer op en heb ik een training gevolgd bij Blushing bride. Ook ben ik lid van een online Academy om constant op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Ik zal je vertellen wat mijn visagie-stijl is, wat voor type ik ben, en wat je van mij kan verwachten. Zo weet je gelijk of wij een goeie klik hebben! Het allerbelangrijkste van een bruidsmake-up en een bruidskapsel is dat het helemaal bij jou past. Uiteraard geef ik je mijn beste advies om jouw mooiste punten te benadrukken maar daarbij staan jouw wensen altijd voorop. Jij blijft jezelf maar dan op je mooist!  Je hoeft niet bang te zijn voor een dikke make-up, ik werk graag minimalistisch en zo natuurlijk mogelijk. Wil je juist meer glamour, dan kan dat natuurlijk ook!

Ik heb een rustig en bescheiden karakter, en breng dat graag over op het begin van jouw mooie maar ook spannende dag. Geniet en ontspan wanneer ik je haar en make-up verzorg!