Informatie

Informatie

Informatie

Hoi! Leuk dat je komt kijken op mijn website. Ben jij een bruid, bruidsdame, daggast of heb je een fotoshoot en wil je er tip top uitzien? Dan kan ik je helpen. Met mijn jaren lange ervaring, trainingen en cursussen ben ik goed in het accentueren van de sterke kanten van jou gezicht, en ben ik volledig op de hoogte van de laatste trends.

Wil jij een afspraak boeken? Dat kan via het contact formulier of via de mail.

In het bruidsseizoen (mei t/m september) zijn afspraken voor daggasten die make-up of kapsel wensen alleen mogelijk vanaf 9 uur. Zo blijft er ruimte voor bruiden van 7 tot 9.

Bruiden moeten rekening houden met een startijd vanaf 7 uur. Buiten Urk is dat (afhankelijk van de reistijd) vanaf 8 uur. Een bruid klaarmaken neemt ruim genomen 2,5 uur in beslag. Voor daggasten is dit met haar en make-up anderhalf  uur. Daggasten bij de bruid op locatie kunnen makkelijk bijgeboekt worden. Het is handig om een planning te maken met de namen van de daggasten zodat iedereen op tijd aanwezig is voor haar afspraak.

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je goed voorbereid op je afspraak komt?

Bij hairstyling: Haren wassen!!! Was je haar de avond voor je afspraak (liefst 2 keer) met shampoo. Gebruik geen masker of conditioner want dit maakt het haar slap waardoor krullen sneller uitzakken.

Je mag je haar voorzien van wat versteviging, bijvoorbeeld schuim en het goed droog föhnen. Ga het niet in een staart of vlecht dragen na het wassen want dan droogt het niet goed.

Voor visagie geldt: kom met een schoon gezicht, zonder make-up resten. De huid scrubben of exfoliëren de dag voor afspraak mag altijd!

 

Kom ik bij jou op locatie? Dan is het belangrijk dat de ruimte goed belicht is. Ik heb een daglichtlamp bij me, maar natuurlijk daglicht is nog altijd het beste.

Ook heb ik een grote tafel nodig. Ik kom met koffers vol spullen en vanaf een tafel werken is nog altijd het fijnst. Bij hairstyling is een lage stoel nodig. Voor visagie neem ik zelf een hoge stoel mee.

Verder is het heel belangrijk dat er ten minste 1 stroompunt in de buurt is.

Hoe verzorg je je huid voor je trouwdag?

Hallo bruiden! Wil jij ook stralen? En wil jij ook die mooie glow, en een bruidsmake-up die prachtig tot zijn recht komt? Dan kan ik jou vast wat tips geven om dit te bereiken…

Naast rust en goed drinken is het belangrijk je huid ook goed te reinigen en te voeden. Dat is niet moeilijk want met 3 stappen ben je al een heel eind op weg!

  • Ieder huidtype dient minimaal 1 keer per dag goed gereinigd te worden om vuil van je huid te verwijderen. De milde reiniger van CeraVe bevat geen irriterende of schadelijke stoffen en reinigt de huid zonder deze uit te drogen.
  • Exfoliëren. Al eens van een exfoliant gehoord? Een exfoliant verwijderd dode huidcellen van de huid waardoor de kans op verstoppingen en onzuiverheden verminderd. Bouw dit op door het 1 keer per week ’s avonds te gebruiken, later kan dit 3 tot 5 keer per week. Deze van Paula’s choice is ook geschikt voor de gevoelige huid.
  • Hydrateren en voeden. Houd je vochtbalans op pijl door een voedende dagcrème te gebruiken, ongeacht of je een vette, droge of onzuivere huid hebt. Een dagcrème kun je ook prima ‘s nachts gebruiken.

Het is prima om meer producten te gebruiken, maar dit is niet persee nodig.

De producten hierboven zijn alcohol en parfum vrij. Daardoor zijn ze geschikt voor de onzuivere huid maar ook voor de gevoelige huid. Wil jij specifiek weten welke producten geschikt zijn voor jou huid? Kijk dan op www.sproedonline.nl Dit is DE website voor gratis productadvies, opgezet door huidtherapeut Luus. Hier vind je alle huidproblemen met de daarbij horende uitleg en de juiste huidproducten! Dankbaar voor een platvorm als deze!

Heb je nou last van veel onzuiverheden of gerstekorreltjes, dan advieseer ik je om een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste te brengen, zo’n 3 weken voor de bruiloft.

Veel reinig en smeer plezier op de weg naar jou grote dag! Liefs…